Съпругата на холивудския актьор Кевин Костнър – Кристин Баумгартнър, подаде молба

...
Съпругата на холивудския актьор Кевин Костнър – Кристин Баумгартнър, подаде молба
Коментари Харесай

Съпругата на Кевин Костнър подаде молба за развод след 18 години брак

Съпругата на холивудския актьор Кевин Костнър – Кристин Баумгартнър, подаде молба за бракоразвод след 18 години брак.

В нея Баумгартнер показва като причина за решението си " непреодолими разлики ". 



" С огромна горест оповестяваме, че са се появили условия, които са отвън неговия надзор, вследствие на които господин Костнър би трябвало да вземе присъединяване в дело за преустановяване на брака. " Това се споделя в формалното изказване на представител на 68-годишния артист пред сп. People.

Съпругата на холивудския ас е поискала от съда да даде на двойката взаимно настойничество над трите им деца на двойката. Костнър е изпратил сходно искане.



49-годишната Баумгартнер също по този начин упорства за финансова поддръжка след развода, на която дамите имат законно право в Съединените щати . 

Какво в действителност е предизвикало разпадането на брака, към момента не е известно. Костнър и Баумгартнер живяха дружно 18 години.

Актьорът и Кристин, която е дизайнер на чанти и някогашен модел, си споделят заветното „ Да “ през септември 2004 година Двамата имат три деца дружно – синовете Кейдън (15 г.) и Хейс (14 г.), и щерка Грейс, която е на 12 година



Кевин Костнър има и четири по-големи деца от предходни връзки – дъщерите Ани и Лили и синовете Джо и Лиъм. Те са от първия му брак със Синди Силва, който продължи 16 години и приключи с бракоразвод през 1994 година

Новината за бракоразвод е изненада за всички. По време на пандемията, която изправи пред съществено тестване доста фамилии, артистът не спираше да твърди, че нищо не може да унищожи брака му с Кристин.

През ноември предходната година пък звездата от „ Бодигард “ показа особени благи думи за брачната половинка си: " Жена ми прави неща, които просто… работят. Къщата е по-красива, с помощта на нея. Всичко е по-уютно с помощта на нея. Това са тези дребни неща, които тя прави, и мисля, че това е силата на любовта. “ 



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР